Bilpleie

Utvendig polering før salg

Oppretthold verdien på bilen din med en god polering.
Utvendig en stegs behandling.
Utvending lakkrens, polering og voks i et produkt.

Du vil kunne få mer for din bil ved salg om bilen er nypolert.

Dette inngår i behandlingen:

  • Avfetting
  • Felgvask
  • Clay
  • Håndvask
  • Utvendig plastfornyer
  • Dekk/gummifornyer
  • Inn/utvendig vindusvask
  • Lakkrens
  • Polering
  • Voks


Kun 2500,- inkl. mva

Klar på 1 dag (fra morgen til ettermiddag)

Dette er en enkel behandling som beskytter lakken.
Ønskes ekstra ripefjerning kan det ordnes for tillegg i pris.

Ripefjerning

Hvem har vel ikke hatt en ripe i lakken før? Og hvem har vel ikke ignorert å få denne fikset?
Vi tilbyr rask og enkel fjerning av riper i lakken din, til svært gunstig pris. Dette utføres ved at man sliper ned deler av klarlakken rundt ripen, samt ved bruk av rubbing. Ripefjerning er kun mulig når ripen ligger øverst i lakken.

Det å fjerne en ripe i lakken ikke nødvendigvis er en veldig krevende og dyr prosess. Ripefjerning er mulig når ripene ikke er så dype at de går gjennom selve lakken. En god indikator på om det er mulig å fjerne ripen, kan du selv sjekke ut ved å ta litt vann og stryke over ripen. Om det hvite i ripen da forsvinner, er det stor sjanse for at den lar seg fjerne.

Pris: fra 800,- inkl. mva

Fjerning av jernstøv og maling fra lakk

Jernstøv kan sees som små gule/oransje prikker på lakken, og legger seg ofte langs sidene på bilen med opphav bremseskivene. Det kan også fremkomme fra eksempelvis tog/trikk som bremser og gir fra seg jernstøv, som svever gjennom luften og setter seg på bilen din.

Små malingsprikker er også relativt vanlig å få på bilen sin. Man bør absolutt få profesjonelle til å fjerne denne type elementer fra bilen sin, da man fort kan ødelegge lakken om man prøver selv.

Vi fjerner jernstøv og malingsrester på en rask og effektiv måte.

Utvendig 1-stegs behandling/lakkrens

Denne behandlingen anbefales dersom du bare er ute etter å få en blank bil eller bilen skal selges.
På lyse farger eller biler som blir vasket mye i automat er denne behandlingen super for å få av gammel inngrodd skitt på bilen og få glansen tilbake igjen. NB! Anbefales ikke på sorte biler

Holdbarhetstid: 2-3 mnd.

Innvendig/utvendig behandling før salg

Komplett behandling der vi gjør det som er nødvendig for og få bilen til og se ny og velholdt ut ved et salg av bilen. Inkludert lakkrens/polering + innvendig rens/vask.

Pris: fra 3500,-

Innvendig rens

Gummimatter og bagasjematter gjøres rene og behandles med gummifornyer. Luftekanaler og andre innvendige detaljer med skånsom rensevæske og trykkluft. Bilen støvsuges og gjøres klar for tekstilrens. Dette innebærer alt av bilens stoffinteriør, også tak.

Vi legger så på rensevæske og lar denne virke noen minutter. Rensevesken suges så opp med rensemaskin. Deretter gis bilen en grundig innvendig vask. Arbeidet avsluttes med rengjøring av vinduer.

Pris: fra 2500,-

Rengjøring og impregnering av skinninteriør

Rengjøring og impregnering av skinninteriør krever nøyaktighet og forsiktighet, og ikke minst kunnskap om midler og kjemikalier. Vi renser skinnet med skånsomme rensemidler som trenger inn i porene og gjør skinnet fritt for urenheter. Deretter blir skinnet spesialimpregnert, som gjør det mykt og føyelig, samt motstandsdyktig ovenfor skitt og søl. Dette er en prosess som bør gjennomføres to ganger i året. Dette vil holde skinnets motstandsdyktighet ovenfor skitt og sørge for at sømmene ikke tørker ut og sprekker.

Pris: fra 200,- pr sete

Les også mer om Keramisk lakkforsegling.