Lakkering & bilskade

AS Bilpartner tilbyr reparasjon av små og større skader på bilen din.

Hvorfor velge oss?

Karosseri- og glasskader

Vi reparerer diverse skader på karosseriet, hovedsakelig i form av bulkskader. Er karosseriskadene av stort omfang, må ofte deler byttes ut. AS Bilpartner benytter seg av et karosseriverksted med lang erfaring innenfor området. Vi tar selvfølgelig hele dialogen med forsikringselskapet.

Forsikringsskader

Ved større skader, vil ofte kostnadene blir omfattende og det blir dermed i mange tilfeller nødvendig å bruke forsikringen. Utgjør skadene i underkant av 20 000 kr, vil det i de flest tilfeller lønne seg å betale for og utbedre skadene. Grunnen til dette er at man i mange tilfeller mister opp mot 30 % forsikringsbonus, og i tillegg betaler en egenandel.

Skulle en større skade melde seg, tar vi hele dialogen med forsikringsselskapet ditt. Det eneste du trenger å gjøre, er å sende inn skademelding til forsikringselskapet. Du forholder deg dermed til kun et kontaktledd.

Ta kontakt om du har en skade på bilen, så ordner vi resten!

Ripefjerning

Hvem har vel ikke hatt en ripe i lakken før? Og hvem har vel ikke ignorert å få denne fikset?
Vi tilbyr rask og enkel fjerning av riper i lakken din, til svært gunstig pris. Dette utføres ved at man sliper ned deler av klarlakken rundt ripen, samt ved bruk av rubbing. Ripefjerning er kun mulig når ripen ligger øverst i lakken.

Det å fjerne en ripe i lakken ikke nødvendigvis er en veldig krevende og dyr prosess. Ripefjerning er mulig når ripene ikke er så dype at de går gjennom selve lakken. En god indikator på om det er mulig å fjerne ripen, kan du selv sjekke ut ved å ta litt vann og stryke over ripen. Om det hvite i ripen da forsvinner, er det stor sjanse for at den lar seg fjerne.