Reparasjon av leasingbil

Skal du levere tilbake bilen fra leasing, men er usikker på om bilen er i god nok stand? Vi tar en uforpliktende vurdering av bilen, og tilbyr reparasjon dersom det trengs.

Leasing av bil er i vinden som aldri før, og forhandlere annonserer stadig ut kampanjetilbud for folk som ønsker å lease istedenfor å eie. Når man leaser en bil, signerer man som oftest en bindingstid på 3 – 5 år. Det er ved tilbakelevering av bilen til leasingselskapet, at problemene ofte oppstår for kunden. Leasingselskapet tar en grundig sjekk av bilen for å se om det er unormal slitasje eller andre skader, som eventuelt gjør at de kan kreve økonomisk kompensasjon fra deg.

For mange kan det være vanskelig å vurdere tilstanden til bilen, og hva som faktisk er unormal slitasje. Det lønner seg å ta denne vurderingen, og også reparere eventuelle skader, før bilen tilbakeleveres til forhandler. Vi har lang erfaring innenfor området, og vet hva som er unormal slitasje og ikke. Vi tar selvfølgelig dialogen med leasingselskapet dersom de skulle være uenige med vår vurdering.