Om oss

AS Bilpartner holder til i Forusparken 1, og er en aktør i bilbransjen som hovedsakelig tilbyr bilpleie, lakkering, bilsalg. Bedriften ble stiftet som Autoshine AS i 1999, som en bedrift som utelukkende drev med bilpleie. Årene har gått, og vi har gradvis utviklet oss, både kompetansemessig, men også i forhold til mangfoldet av tjenester vi tilbyr kundene våre.

Hos oss finner du blant annet en av distriktets beste bilvaskemaskiner. Børstene og kjemien som blir brukt i vasken er blant de mer avanserte på markedet, og sikrer at bilen din blir best mulig ivaretatt.

Vi har de senere årene hatt suksess med å overta hele salgsprosessen for folk som ønsker å selge bilen sin. Kort fortalt så fungerer det slik at kunder leverer bilen til oss, og vi tar oss av alt som salget medfører. Du slipper å tenke på alt av kontrakter, kontakt med potensielle kjøpere, annonsering av bilen og så videre. Før du vet ordet av det, så har du pengene på konto. Les mer om dette her.

Vi tilbyr og lakkering av biler, enten det er Spot repair eller mer tradisjonelle lakkeringer. Er du usikker på hva du trenger, er vi behjelpelige med innspill.

Les mer om våre tjenester ved å trykke deg inn i menyen over.